in

Meghan Trainor obrisala svoj novi spot zbog fotošopa


Kadrovi sa snimanja koje je Meghan objavila (foto: Instagram)
Kadrovi sa snimanja koje je Meghan objavila (foto: Instagram)

Iako je tek pre nekoliko sati premijerno predstavjen novi spot Meghan Trainor za numeru Me too, mlada pevačica je obrisala svaki trag videa i pre nego što je publika imala prilike da ga vidi na internetu.

Pored tajnovitog tvita ljutog đavolčića koji je objavila, Meghan je i na Snapchatu juče u klipu objasnila da nije dala odobrenje za objavljivanje takvog spota i da je u njemu njeno telo fotošopirano bez njenog pristanka. „Koliko su me samo obradili u fotošopu“, rekla je pevačica. „Ja nemam tako tanak struk, mada je te večeti izgledao super, tako da ne znam šta im se nije dopalo oko mog struka. Ali nisam odobrila ovaj spot i veoma sam postiđena što je takav prikazan ljudima“.

Sporni isfotošopirani snimak (foto: Screenshot)
Sporni isfotošopirani snimak (foto: Screenshot)

22-godišnja vlasnica hita No je juče u Njujorku, na Tajms Skveru, održala premijeru spota za okupljene fanove i slučajne prolaznike, a u video je prikazan jedan sasvim običan dan zvezde, dok ona obavlja dužnosti glamurozne pop dive. Trainorova je takođe sinoć bila gošća Andy Cohena na televiziji Bravo i u emisiji Watch what happens live objasnila incident sa spotom. „Bila sam toliko iznervirana da sam odmah pozvala bogove Vevo-a i oni su ulkonili spot“, rekla je iskreno pevačica i najavila novu verziju spota koja će se pojaviti uskoro.