Mel Gibson: Vreme je da mi Holivud oprosti grehe

Mel je spreman za veliki kambek u Holivud (foto: Wenn)

Poznati američki glumac i reditelj Mel Gibson spreman je za veliki povratk i smatra da je vreme da mu Holivud oprosti njegove ispade.

Mel ovih dana promoviše svoju novu ratnu dramu Hacksaw Ridge, koja je na nedavno održanom Festivalu u Veneciji sjajno prošla i kod publike i kod kritike. Baš poput epskog Hrabrog srca i ova ratna drama traži zapravo mir i kritičari su složni da ovo jeste veliki Gibsonov povratak među najcenjenije reditelje. „Ovo je film o porodici, veri, ljubavi i oproštaju koji sve ovo stavlja na test u areni nasilnih ratnih borbi“, stoji u kritici magazina Rollingstone.

Međutim, za 60-godišnjeg Mela uvek će se vezivati antisemitistički ispadi koje je pijan izgovorio kada je priveden 2006. godine. Tada je bukvalno prognan iz Holivuda i kako niko nije želeo da sarađuje sa njim, Oskarovac je bio prinuđen, prema sopstvenim rečima, ‘ da za život zarađuje radom na manjim projektima’.

Nedavno je izjavio da misli da je vreme da mu Holivud oprosti nakon decenije koje je proveo na marginama najveće zabavne industrije na planeti.

Pogledajte trejler za novu ratnu dramu koju kao reditelj potpisuje Mel Gibson.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI