Search
Close this search box.

Meryem više nije Hurem, ovo je njena zamena?!

Ona preuzima ulogu Hurem u 'Sulejmanu Veličanstvenom'?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ona preuzima ulogu Hurem u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’?

 

Kako piše turski dnevni list Haber, glumica Meryem Uzerli više neće tumačiti lik sultanije Hurem u popularnoj seriji Sulejman Veličanstveni: njenu ulogu preuzeće 36-ogodišnja Gülçin Santırcıoğlu.

Razlog odlaska glumice koja je popularnost kako u Turskoj, tako i u zemljama Balkana, Bliskog Istoka i Severne Afrike, još uvek je nepoznat. Spekuliše se da su odnosi produkcije i glumice koja je odrasla u Nemačkoj postali sve gori od trenutka kada se ugojila više od 10 kilograma, zbog čega je snimanje kasnilo.

Drugi razlog, koji se dovodi u vezu sa odlaskom Meryem iz serije je njeno loše psihičko stanje. Naime, prema nezvaničnim informacijama, Uzerli je nakon snimanja 100. apizode serije odlučila da se povuče iz projekta.

„Ne mogu više da izdržim, moram da odem, loše mi je“, navodno je rekla kolegama na setu, nakon čega je spakovala kofere i otišla u rodni Berlin. Navodno sada boravi na jednoj od tamošnjih klinika, gde je dobila dijagnozu anksioznosti i depresije. U prilog ovome ide i činjenica da je poslednji post na svojoj Facebook stranici, na kojoj je inače vrlo aktivna, Meryem objavila 17. maja!

Zbog svega ovoga produkcija je odlučila da neradno zameni Meryem i to glumicom i pevačicom Gülçin Santırcıoğlu. Iako ova informacija nije zvanično potvrđena, očekuje se da će produkcija do kraja nedelje objaviti zvanično saopštenje.

 

F.Y./Tracara.com
Foto: Dizirehberi.com

POSLEDNJE VESTI