Michael Weatherly o uvrnutom doživljaju u Beogradu

(foto: Instagram)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Instagram) Zvezda serije NCIS, Michael Weatherly, je u skorašnjem gostovanju u emisiji The Late Show with Stephen Colbert pričao o svom putovanju u Srbiji, koju je posetio sa suprugom Bojanom Janković koja je našeg porekla. 
Na pitanje voditelja Stephena Colberta da li ga prepoznaju gde god da ode, glumac je odgovorio nešto što je zabavilo Amerikance a vezano je za prilike u našoj zemlji. Glumac sa ženom u crnogorskoj narodnoj nošnji (foto: Instagram)

„Bio sam u Beogradu u Srbiji, što je bivša Jugoslavija. Bio sam tamo, jer mi je žena odatle, pa smo posećivali njenu porodicu. Jedan dečak me je pratio 3 bloka. Pomislio sam da mogu da mu pobegnem, ali  on je bio uporan. Kada me je konačno stigao, rekao je: ‘Izvini, da li si ti Michael Weatherly?’, ja sam rekao da jesam, a on: ‘Ja sam Miroslav’. Uzvratio sam mu: ‘Ćao Miroslave’, a on mi je rekao: ‘Pa ti si DiNozzo iz NCIS. Ti si tako star!“, ispričao je glumac, ali ga je publika zaustavila gromoglasnim smehom. Weatherly je potom objasnio da mi u Srbiji imamo samo prvu sezonu iz 2003, i da je zato izgledao starije dečaku.

2 Responses

  1. fino nam ga šuknu koliko smo zaostali. doduše i ovo je slagao jer ko bre zna za tebe i tvoje ime i tvoju seriju u srbiji

  2. istina…ali pratio ga je mali rom kojem je neko na ulici rekao ko je ovaj i zato ga je pikirao…iako se on nasalio, nije bas zlonamerno….ja kad god sam u BG vidim bar par puta klince sto rome, sto klince i klinke iz osnovnih skola koji setaju ulicom sa cigarom u ruci kao da je medalja…moj komsija salje unuce da mu kupi cigare a maleni ima 7 godina i uspeva da kupi, strasno….tako da nije za zamerati, vec bi bilo bolje naci nacin da se to resi…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI