Mihaela Pavlović ponovo u igri nakon teške povrede

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mihaela Pavlović ponovo se vratila u igru Survivor na početku ove nedelje, nakon što je prošle morala da pauzira zbog teške povrede.

Plavi tim pobedio je u igri za namirnicu prošle nedelje, ali je Mihaela krvavo zaradila četiri poena za svoju ekipu.

Takmičarka iz plavog tima je posekla koleno, pa ju je Hitna pomoć odvela, a plavi su posle pobede davali podršku Mihaeli.

Uprkos povredi, Mihaela je donela četiri poena za svoj tim u igri, ali od tada, pa do kraja nedelje, nije igrala nijednu giru.

Ko je Mihaela?

Inače, Mihaela Pavlović iz Dubrovnika je fitnes trener čiji se rad bazira najviše na treninzima sa ženama, grupama dece manjih uzrasta te decom sa poteškoćama u razvoju.

Jedan od njenih najvećih uspeha u životu bio je osvajanje rektorove i dekanove nagrade na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji je završila kao najbolji student u svojoj generaciji.

Mihaela je ljubitelj sporta, a njena je prva ljubav tenis koji je za nju bio vodilja ka upisivanju Kineziološkog fakulteta. Obožava avanture, a još od detinjstva zaljubljenik je u ribanje i dan-danas čuva svoje prve osti. Velika joj je želja bila da učestvuje u Survivoru i bila je verni obožavatelj prethodne sezone čiju nijednu epizodu nije propustila, a prijavila se kako bi testirala svoje granice.

POSLEDNJE VESTI