Search
Close this search box.

Survivor 2024: Gledali smo je prošle godine, a sada se vraća na ostrvo!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mihaela Pavlović prva je učesnica Survivora koja dolazi iz Hrvatske. A ako vam njeno ime zvuči poznato – to je zato što jeste.

Nju smo gledali u prošloj sezoni, u kojoj je zbog povrede bila sprečena da nastavi svoje učestvovanje u takmičenju.

Mihaela Pavlović želi da bude vođa

U novu sezonu ulazi, kako kaže, još spremniji i ovog puta se nada srećnom kraju. Sebe vidi kao vođu tima, ali priznaje da to ne bi volela da bude, jer u Survivor uslovima nije nimalo lako. Kao najveće izazove izdvaja glad i ograničenu higijenu, ali kaže da je više ništa ne može iznenaditi.

Dubrovčanka Mihaela Pavlović po struci je kondicioni trener, koja je magistrirala kineziologiju na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malena joj je hobi ribanje, pa u slobodno vreme voli da se vozi čamcem, uživajući u miru i lepoti reke.

Mihaela kao svoj najveći životni uspeh ističe osvajanje Rektorovih i dekanovih nagrada i priznanja za najuspešnijeg studenta svoje generacije.

Ova devojka je učestvovala u drugoj sezoni Survivora, koji je napustila zbog povrede na poligonu, ali je u trećoj sezoni dobila priliku da se vrati i ponovo pokuša u takmičenju, čemu se izuzetno raduje.

Neopisiv osećaj pred ulazak

„Osećaj pre ulaska u Survivor je neopisiv. Mislim da ovaj osećaj možete doživeti samo jednom u životu. Ja sam dovoljno srećna što sam još jednom dobila priliku da učestvujem. Prošle sezone sam se povredila prvog dana na prvom poligonu. Odlučna sam da se vratim zbog svega što sam propustila prošle godine. Radujem se poligonima i svemu ostalom što nas čeka,“ izjavila je ona.

POSLEDNJE VESTI