in

Milica Dabović menja autobiografiju koja je već bila spremna za izdavanje


milica_dabovic
(foto:.instagram.com/milicamrvica/)

Nekadašnja reprezentativka Milica Dabović, najavila je prošle godine da će objaviti svoju autobiografiju u kojoj će otkriti sve tajne o kojima je dugo ćutala. Pošto je knjigu privela kraju, ubaciće i poglavlje u kom će opisati detaljan odnos sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem, kao i fizičko zlostavljanje koje je trpela mesecima.


„Milica će u knjizi pisati o svemu. Kao što je i sama rekla, biće delova koji su posvećeni košarkaškoj reprezentaciji, kao i njenim uspesima i padovima u karijeri, ali nakon događaja koji su se desili u poslednje vreme, rešila je da malo promeni autobiografiju. Opisaće bukvalno sve. Od trenutka kada su se upoznali, pa do batina koje je dobijala od njega. Sve ono što ne bude mogla da dokaže na sudu, jer je prošlo dosta vremena, biće ispričano u knjizi“, izjavio je izvor blizak nekadašnjoj košarkašici, prenosi Alo.

„Ona je i dalje potresena zbog svega što se desilo. Trebalo je skupiti hrabrost i prijaviti ga policiji, a i sada je pod velikim pritiskom javnosti. Čim se bude malo smirila ibude bila spremna, onda će sesti i napisati poglavlje o Simonu. Njoj je izuzetno teško, ali zbog njegovog ponašanja, tako mi je bar rekla, obelodaniće sve ono što se dešavalo među njima“, dodaje izvor.

Povodom autobiografije, oglasila se i košarkašica koja je potvrdila da će o svemu pisati u njenoj prvoj knjizi. „Knjiga je bila pri kraju, ali kada se sve ovo desilo, donela sam odluku da ubacim i te detalje. Još nisam našla izdavača koji će objaviti moju autobiografiju, verujem da ću i to uskoro završiti. Svakako, svi će u knjizi moći da pročitaju kroz šta sam sve prošla i nadam se da ću knjigom apelovati na žene da ne trpe nasilje, već da ga prijave“, izjavila je Dabovićeva za pomenuti list.

Nakon incidenta koji se desio između Milice i njenog bivšeg dečka 19. februara, oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi se zahvalila svima onima koji su joj pružili reči podrške u teškim trenucima.

„Pokušavam da ne plačem, ali teško mi je. Bog me je stavio na muke milion puta, ali čovek izađe jak. Samo da znate da ste vi moja snaga. Meni nikada nisu cvetale ruže. Nije lako kada se kao devojka borite sami za život. Ali opet, nije ni važno“, poručila je Milica kroz suze pratiocima na Instagramu.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net