Search
Close this search box.

Miljenik žena stao na ludi kamen: Oženio se Ezel!

Sinem i Kenan (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sinem i Kenan (foto: Facebook)

Šarmantni turski glumac, Kenan İmirzalıoğlu, osvojio je brojna ženska srca tumačeči ulogu popularnog Ezela u istoimenoj hit seriji.

Na žalost obožavateljki, Kenan je pre dva dana stao na ludi kamen i zakleo se na večnu ljubav glumici Sinem Kobal. Ceremonija se održala u romantičnoj atmosferi na jednoj plaži ostrva Džunda. Mlada je nosila jednostavnu belu čipkastu venčanicu koju je posebno za nju kreirala Tuvana Büyükçınar, a mladoženja je nosio beli smoking. Prvi ples su otplesali uz zvuke pesme Fly To The Moon Franka Sinatre.

(foto: Facebook)

Kako je oko hotela u kome je organizovana svadba bila podignuta ograda, ulazak novinara je bio sprečen, ali su Kenan i Sinem nakon prvog plesa izašli i dali prvu bračnu izjavu.

„Prijatelji, hvala vam. Proveli ste dva naporna dana, to smo primetili. Ovde smo došli zbog vas, mi smo se venčali i sada želimo da se zabavimo. Ako dozvolite, želimo da sa našim prijateljima ovaj dan provedemo opušteno“, rekao je glumac, a novopečena mlada je dodala da je veoma srećna i uzbuđena.

(foto: Facebook)

Venčanju je prisustvovalo oko 300 zvanica, među kojima se našao i veliki broj poznatih ličnosti – Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit sa verenicom Fahriye Evcen i mnogi drugi.

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

POSLEDNJE VESTI