in ,

Milomir Marić o rijalitiju: Neka i sirotinja vidi sa kim i kako uživa srpska elita!

Da nema rijalitija sirotinja ne bi videla starlete (foto: screenshot)
Da nema rijalitija sirotinja ne bi videla starlete (foto: screenshot)

Glavni urednik Happy televizije Milomir Marić smatra da je rijaliti zaslužan što su starlete postale dostupne građanima Srbije, a ne samo odabranoj grupi ljudi, prenosi Kurir.

Marić je objasnio je da su takvi programi u Srbiji refleksija svakodnevnog života u kojem bi, da nije takvih formata, uživala samo odabrana grupa ljudi.

“Da nije rijalitija, sirotinja nikad ne bi videla starlete, koje su dostupne samo najvećim srpskim fudbalerima, političarima i tajkunima. Zato dajemo sirotinji da makar kroz ključaonicu vidi kako i sa kim uživaju oni koji su im upropastili život”, rekao je Marić za Happy televiziju.

Podsetimo, Milomira Marića je nedavno napala Olivera Kovačević koja je izjavila kako je nedopustivo da rijaliti programi promovišu uvrede i nasilje. Marić smatra da se RMA ponaša neovlašćeno, a je između ostalog rekao da život na splavovima nije ništa drugačiji od onog što se prikazuje u rijaliti programima.

Da li verujete u Marićevo objašnjenje ili vam zvuči kao da želi da opere svoju savest ‘rugajući’ se srpskoj eliti? Čini se da je njemu dobro poznata ona ‘zavadi pa vladaj’.