Mitar ima bizarni predlog za Anđelu: Ako se bude glasalo za tebe…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Koliko je Survivor nepredvidiv, takmičari otkrivaju svaki dan. Ovog puta, Mitar će Anđeli dati posebno neobičnu ali i nelogičnu ponudu.

Naime, on će konstatovati da se pleme dogovorilo da u slučaju gubitka na igrama plemenskog imuniteta glasa za novopridošle članove tima.

U razgovoru sa Anđelom nešto će ga naterati da se predomisli da joj pošalje svoj glas. Ali to nije sve. „Razmišljao sam da bih ti dao svoje mesto i ušao u duel umesto tebe da te glasa za tebe“, reći će joj Mitar i objasniti da ne zaslužuje da bude glasana samo zato što je poslednja došla.

„Osećam moralnu potrebu da je zaštitim, jer verujem da ću lakše od nje izaći na kraj sa eliminacijama“, reći će Mitar.

Anđela će ga saslušati, ali i zaključiti da joj nisu sasvim jasne Mitrine namere.

U međuvremenu, takmičari plavog plemena pripremaju se za još jedan zahtevan dan u divljini i još jednu žestoku bitku protiv crvenog plemena.

„Na poligon idemo sa istom, ako ne i jačom energijom. Očekujemo nagradu i pobedu“, rekao je Luka. Pobedi se nada i crveni tim. „Uvek sam za pobedu strpljenjem i pribranošću, pa se nadam da ćemo u utakmicu ući koncentrisanije i staloženije nego prošli put i dokazati da smo bolja ekipa“, istaći će Vesna.

Nagrada za koju će se ovog puta takmičiti je hrana – salata, ćevapi, kajmak, bezalkoholno pivo… A da bi došli do nagrade moraju proći marinski poligon i prvi osvojiti osam bodova.

POSLEDNJE VESTI