Pogledajte video: Mitar Pešić udario na svoje pleme, misli da hoće da ga izbace

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Razdor u crvenom plemenu čini se sve veći, a jedan takmičar sebe smatra izgnanikom…

Mitar Pešić se osamio na jednom delu ostrva i gledaocima poručio da se u crvenom plemenu stvaraju klanovi kao i da pojedini takmičari njega hoće da izbace.

„Moja borba je ‘držite liniju’ nemoj da se brukamo i svađamo i raspravljamo. Nemojte da se odvajamo u klanove i grupice jer to loše utiče na ljude koji nisu deo klanova i tih grupica. Dešava se da prođe dva dana i da ne dobiješ objašnjenje šta se to desilo, to je jedina stvar koja me nervira i jedina stvar zbog koje bi poželeo da izađem napolje“, započeo je Mitar.

„Imam dva razloga zbog kojih bih se ja borio na ličnom imunitetu. Imam problem sa plemenom zato što hoće da me izbace jer su napravili klan, a ja se ne uklapam u njihov plan. Sa druge strane ako bih ja želeo da glasam za nekoga ko nije dobar i pošten, a dobar je u borbama za lični imunitet, onda se borim da on ne osvoji lični imunitet“, kaže Pešić, pa nastavlja.

Vojislav Vrećo je predvodnik

„Predvodnik svih stvari je Vojislav Vrećo, on za sebe kaže da je lider i on to sistemski gura, napravio je par ljudi oko sebe, sve ih hvali i to je okej – to je njegova taktika. On mora da povede računa kako priča sa damama i sa mnom zbog godina. Ne može jednoj dami da kaže ‘pričaš gluposti’, budi lider i čovek koji misle da će doći do liderstva, ali kulturu ponaša moraš da zadržiš. Zaključio sam da ako ostanem dobar sa jednim ili dva čoveka odavde ja sam zadovoljan, a ako bude više ja sam super“, tvrdi Mitar Pešić.

POSLEDNJE VESTI