Monica Bellucci u vezi sa azerbejdžanskim tajkunom?

Monica Belluci je već četiri godine u tajnoj vezi?

Italijanska glumica Monica Bellucci ne samo što nije živela sa svojim uskoro bivšim suprugom, već je izgleda i bila u vezi sa azerbejdžanskim tajkunom.

Nakon 14 godina braka sa Vincentom Casselom, sa kojim ima dvoje dece, Monica se razvodi. Tu vest preneli su italijanski mediji i potvrdio je PR filmske zvezde. Tom prilikom razlog razlaza nije saopšten, iako se zna da je njihov brak bio malo drugačiji od ostalih. Već neko vreme su živeli odvojeno i glumica je više puta izjavila da je logično da joj muž bude neveran ukoliko je ne vidi dva meseca.

Najnovija informacija jeste da je Monica već četiri godine u vezi sa Telmanom Ismailovim, azerbejdžanskim tajkunom. Upoznali su se na otvaranju njegovog hotela u Turskoj, kome je prisustvovala i 48-ogodišnja lepa glumica. Telman je tabloidima poznat, jer je izdvojio neverovatnih 1 400 000 dolara za desetominutni nastup pevačice Jennifer Lopez, koja je uveličala njegovo rođendansko slavlje.

Telman Ismailov je 56-ogodišnji biznismen, koji ima dva sina i čak 2 milijarde dolara na bankovnom računu. Rođen je u Azerbejdžanu, a trenutno živi u Turskoj.

Telman Ismailov može biti glavni razlog razvoda poznate glumice

 

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top