in

Muke Selene Gomez: Sve moje drugarice imaju momke, jedino sam ja sama!


Selena se požalila da jedina od drugarica nema dečka (foto: Instagram)
Selena se požalila da jedina od drugarica nema dečka (foto: Instagram)

Selena Gomez je drugarica sa nekim od najpoznatijih dama na svetu, poput Gigi Hadid i Taylor Swift. Međutim, jedina od njih ona nema dečka.

Pevačica, kojoj je poslednji dečko bio Justin Bieber, čak otkriva da je i Kendall Jenner zauzeta: „Nije da nam treba muškarac u ekipi, ali dobro je imati dečka. Nijedna od mojih drugarica nije trenutno sama. Ni Taylor, ni Gigi, čak ni Kendall. Jedino sam ja bez dečka“, požalila se 23-godišnja zvezda.

Selena je otkrila da i Kendall Jenner ima 'tajnog dečka' (foto: x17online)
Selena je otkrila da i Kendall Jenner ima ‘tajnog dečka’ (foto: x17online)

Iako nije konkretno rekla ko je dečko Jennerove, sumnja se da je u pitanju Harry Styles, sa kojim je provela nekoliko dana na jahti tokom proslave Nove godine. Međutim, činilo se da su se strasti među njima ohladile nakon nekoliko nedelja, kada se spekulisalo da je novi dečko supermodela njen dugogodišnji prijatelj Chris Brown. Nedugo zatim primećena je u društvu prijatelja Rite Ore, Leona Starina Andersona. Čak je i Kendallina starija sestra, Khloe Kardashian, na ovu temu nedavno izjavila: „Sada se više ništa ne zna. Ljudi su postali čudni po pitanju veze“.