Search
Close this search box.

Nataša iz Survivora kroz suze o mužu i deci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jednu od najlepših učesnica Survivora, Novosađanku Natašu, kod kuće čekaju dve ćerke.

Iako se trudi da o njima ne govori mnogo, jer joj to teško pada, takmičarka crvenog tima se prisetila početka braka i teških trenutaka, kada je njen suprug zbog posla bio odsutan.

Ko je muž Nataše Survivor?

„Muž i ja smo se upoznali mladi. Od samog starta smo oboje znali da je to to i da će ljubav samo da raste. Ostala sam trudna sa 24 godine, nismo bili spremni, niti smo želeli da se to tada desi. Međutim, kada smo zajedno otišli na ultrazvuk i videli našu stariju ćerku, on je plakao i tada smo odlučili da rodim,“ rekla je ona.

Njoj je boravak u Survivoru definitivno najteže pao.

„Ostavila sam ga sa njih dve, spakovala se i otišla u Survivor. Nije mi to bilo lako jer su obe veoma vezane za mene. On mi je samo rekao ‘Nataša, tu sam ja, idi i opusti se malo’.“ rekla je ona.

Muž Nataše Survivor

„Taj jedan period koji sam prošla sama sa ćerkicama mi je baš težak jer nemaš vremena za sebe. Razmišljaš samo kako da im se posvetiš i da im pružiš vreme, jer ja kao mala pamtim tu posvećenost mojih roditelja.“

„Kada su bile u vrtiću, radila sam više poslova da bih im sve priuštila, muž je slao novac, a ja sam morala i da nadomestim njegovo mesto jer je starija ćerka baš patila,“ dodala je učesnica Survivora.

„Ona je više vezana za oca, nego za mene i ona je baš patila. U jednom trenutku nisam znala više šta i kako“, rekla je Nataša kroz suze. Inače, muž Nataše Survivor nijednom se nije pojavio u javnosti od početka njenog učešća.

POGLEDAJTE VIDEO

POSLEDNJE VESTI