Nadam se da se stidite, mislili ste da ste iznad sistema: Oštra poruka za takmičare Survivora koji su odlutali

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jutro u kampu crvenih i plavih počelo je dramatično: takmičari su se probudili i shvatili da troje takmičara nije više u kampu.

Bojan, Marko i David nestali su iz kampa, u potrazi za hranom, što im je pravilima dozvoljeno, ali oni su toliko duboko zašli u šumu da su se izgubili, što je napravilo čitav haos u kampu, pa je ceo tim, uključujući produkciju bio prinuđen da krene u potragu.

Takmičari su ujutru komentarisali kako ih nigde nema, a još uvek nisu znali o čemu se radi.

„Ja sam bila do kampa, mislila da nije možda ranije ustao i nisam ga našla,“ rekla je Anja i dodala da je Marka videla poslednji put pred padanje mraka.

„Ujutru kad smo ustali, Boki je već bio tu, a Marka nije bilo,“ dodala je ona.

U plavom timu, besanu noć proveo je Leo, koji je čekao da vidi da li će se momci pojaviti – ali njih nije bilo. Sanja je mislila da su išli ka pećini da traže hranu, ali je Nora rekla da nisu tamo otišli.

Ja iz svog iskustva mogu reći da ja ne smem sama otići, jedanput sam otišla sama i suočila sam se sa smrću. Trenutak me je delio od života i smrti, tako da znam da ugrožavaju živote, ali verujem da su svi zajedno na okupu,“ rekla je Sanja.

NASTAVAK ISPOD VIDEA

Bojan je pre njih stigao u kamp, a potom su se pojavili Marko i David, koji su ostalim takmičarima ispričali da su „otišli predaleko“ i da im je posle bilo kasno da se vrate.

Pred novu igru su saznali kako su tim postupkom prekršili pravila.

„Ugrozili ste svoje zdravlje. Ugrozili ste zdravlje ljudi koji su vas tražili. Ugrozili ste sve koji se ovde nalaze. Šaljete poruku da se s prevarom dolazi do pobede. Ovde se isključivo do pobede dolazi na pošten način. Marko, Bojane i Davide, imaćete određenu sankciju, a o njoj ćete saznati na plemenskom veću“, kazao im je voditelj Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI