Search
Close this search box.

Najbogatija folkerka na estradi: Jana Todorović kupila tri stana u Beogradu na vodi

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pevačica Jana Todorović i njen suprug Ivan pored vile u Jajincima i dvorca u Nemačkoj, u svom vlasništvu poseduju tri stana u Beogradu, kuću u Španiji, ali i nekretnine po Hrvatskoj i Americi.
Jana Todorović od retkih je pevačica koje imaju sve što požele, a to ne ističu javno, niti se hvale svojim bogatstvom. Do pre nekoliko godina narod je čuo za neku folkerku Janu koja mlati pare po proslavama zahvaljujući hitu „Šta će ti pevačica“, ali pravu slavu doživela je pre nekoliko godina nakon izdatih pesama „Lune, lune“, „Jana 2“, „Kući, kući“ i drugih. Od tada je medijski postala aktivnija, a njeni aganžmani u klubovima, diskotekama i poroslavama popunjeni su i po godinu dana unapred. Sreća pa Janinu karijeru vodi njen suprug Ivan, sa kojim je u braku od 1995. godine, i sav novac ide u jedan novčanik.
Godinama se štekalo i radilo, ali i uštedelo. Pevačica je pametno trošila i ulagala u nekretnine, pa se danas može pohvaliti jednom od najbogatijih na estradi koja novac nije prokockala u kafani, krpice, besne automobile… Jana sa porodicom poseduje vilu u Jajincima, u komšiluku Snežane Đurišić i Zorice Marković. Pored savršenog eksterijera, folkerka je i enterijer uredila po svom ukusu. Međutim, kako stvari stoje, očigledno će se Todorovići uskoro seliti jer su trenutno vlasnici tri stana u Beogradu na vodi. Jana i njen suprug navodno su kupili jednu nekretninu u zgradi Radiše Trajkovića Đanija koju su platili 300.000 evra. Prema pričama u estradnim krugovima, Đani je predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živeti, što su i uradili. Nedelju dana posla razgovora sa kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se. Prema našim saznanjima, Jana navodno poseduje još dva stana u Beogradu na vodi koja će navodno izdavati, a vredna su milion evra. Najskuplja i najatraktivnija nekretnina Todorovića, čija se vrednost procenjuje na 10 miliona evra, je dvorac „Kago Todorović“  u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž, a u sklopu ogromnog kopleksa nalazi se i privatno jezero. Pored nekretnina u Beogradu i dvorca u Nemačkoj, porodica Todorović takođe poseduje stanove u Americi, Hrvatskoj i Španiji. Pevačica je zapravo snaja Svete Todorovića čoveka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka poreklom, je i te kako vodila računa o svom odevanju. Istina, bila je mnogo mlađa od njega, njihovoj svadbi prisustvovali su najeminentniji i najugledniji svetski biznismeni i medijske ličnosti, no Jana to nikada ne pominje. Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona. A Jana kao da ne razmišlja i kao da je ne dotiče bogatstvo koje je dobila udajom, bogatstvo njenog svekra koji je želeo da ona prestane da peva i da uživa.

POSLEDNJE VESTI