Najlepša žena sveta napušta Victoria’s Secret!

Odlučila da napusti Victoria's Secret (foto: E! Online)
Odlučila da napusti Victoria’s Secret (foto: E!Online)

Manekenka Doutzen Kroes, koju mnogi smatraju najlepšom ženom na svetu, nakon što je čak šest godina bila zaštitno lice brenda Victoria’s Secret, raskinula je ugvor sa poznatim ženskim brendom.

Ed Razek, zastupnik za medije poznatog brenda potvrdio je vest o odlasku manekenke, koja je svojevremeno bila proglašena i za najlepšu ženu sveta.

Doutzen je dobila ponudu iz Evrope i to bi smetalo njenom ugovoru u Victoria’s Secretu. Upravo zbog toga je odlučila da raskine ugovor sa anđelima čiji je deo bila dugih šest godina. Ipak, nije bilo nikakvog sukoba ili neke zamerke. Pružila joj se prilika i ona je odlučila da prihvati. I dalje verujem da je jedna od najlepših žena na svetu i to ću joj reći bilo kad”, završio je Ed, kako prenosi Dnevnik.

Osim Doutzen, još jedna manekenka je odlučila da napusti anđele. Naime, Karlie Kloss raskida ugovor sa ovim brendom. O njenom odlasku se šuška već neko vreme jer je manekenka počela da radi za vodeće dizajnere kao što su Alexander McQueen, Michael Kors Dolce & Gabanna.

Povezane vesti