Search
Close this search box.

Najluđa mesta na kojima su poznati vodili ljubav

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

John Profumo (foto:Hultonarchive)

Nakon što je o novoj drami na BBC-u, Apple Tree Yard, 50-godišnja glumica Emily Watson govorila o scenama intimnih odnosa sa strancem na neobičnim mestima, na primer u ostavi, podstakla je na prisećanje o sličnim akcijama slavnih ličnosti koji su svoja neobična iskustva podelili u javnosti, a neke ispovesti datiraju još iz sredine 20. veka.

Jedan od najvećih političkih skandala desio se 1961. godine kada je otkrivena afera britanskog političara Johna Profuma. On je tada na zabavi sreo 19-godišnjeg modela Christine Keeler i sa njom imao intimne odnose u autu – crvenom Miniju koji je pripadao ministarskom kabinetu. Tada 48-godišnji Profumo bio je oženjen, a nakon skandala njegova politička karijera se ubrzo završila.

Gerard Butler (foto: Instagram/gerardbutler)

Manje romantičan bio je glumac Gerard Butler koji je 2012.godine vodio ljubav u improvizovanom javnom toaletu sa obožavateljkom.

Legendarni teniser Boris Becker je, 1999.godine, nakon što je trudnu ženu ostavio u hotelu, imao odnose sa ruskim modelom Angelom Ermakovom u prljavoj ostavi restorana Nobu. Osam meseci kasnije, faxom mu je javljeno da će postati otac.

Tony i Cherie Blar (foto:PA)

Tony i Cherie Blar priznali su da su bili nestašni u kraljičinom zamku Balmoral.

Jenny Mccarthy (foto: NBCuniversal)
Jenny Mccarthy (foto: NBCuniversal)

Glumica Jenny McCarthy je vodila ljubav u Velikom kanjonu Kolorada, ali nije bila srećna zbog ovog iskustva. „Nije zabavno, ima škorpija, kamenja i vruće je. To je bilo najčudnije i najgore iskustvo u mom životu“, priznala je Jenny.

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

A od emocija nekada nisu mogli da se suzdrže ni Kylie Minogue i Michael Hutchence koji su vodili ljubav u avionu, u prvoj klasi.

Robbie Williams je priznao da je odnose upražnjavao i u vinskom baru. „Kada sam konzumirao drogu, sve zadrške su nestajale. Ljubav sam vodio u vozovima, avionu, vinskim barovima“, priznao je pevač.

A prema glasinama su u liftu hotela Chateau marmont bili intimni Benicio Del Toro Scarlett Johansson, mada je glumica crveneći to poricala.

POSLEDNJE VESTI