Napet plemenski savet: Ovo su nominovani u Survivoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U Survivoru je održan prvi plemenski savet, otkako su crveni i plavi tim raspušteni, a takmičari počeli da se bore sami za sebe.

Plemena će u eliminacionu borbu poslati jednog takmičara, a pobednici u igri za lični imunitet – još po jednog, tako da ćemo ponovo gledati eliminacionu borbu sa ukupno četiri takmičara.

„To koga ćete odlučiti da sa sobom vodite do kraja, može biti najbolja ili najgora odluka koju ćete doneti,“ rekao je voditelj pre nego što su takmičari krenuli da nominuju takmičare.

David, koji je osvojio ogrlicu ličnog imuniteta, kaže da je za igru dao dvesta posto, ali da ovakvu konkurenciju nije osetio do sada.

„Ja i dalje vidim konkurenciju u dečkima, ta brzina koju imaju, to me motiviše da dajem sve od sebe,“ rekao je on.

Draga je rekla da je moguće da su se danas borili bolje nego kada bi se ranije borili protiv plavih…

Prva takmičarka koja je nominovana i odlazi u eliminacionu borbu je Sanja.

„U jednu ruku sam očekivala, ali tako igraju kukavice. Prepoznaće se oni koji treba da se prepoznaju, ali nekako uvek imam osećaj da se dobro dobrim vraća, a da karma odradi svoje, ali uvek čini dobro, radi sebe, ne radi drugog,“ rekla je ona.

Sa druge strane, crveni tim u duel je poslao Marka.

Draga i David potom su direktno u duel poslali još po jednog člana svojih plemena. David je odlučio da to bude Leo, a Draga da to bude Luka. Ko će napustiti Survivor, ostaje da vidimo.

Pogledajte kako se veče odvijalo.

POSLEDNJE VESTI