Search
Close this search box.

Napeta noć u Survivoru: Plavo pleme slavi rođendan, Crveni zabrinuti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plavo pleme slavi Anđelin rođendan. Filip joj je pripremio buket cveća, što je Anđelu veoma obradovalo. Ali rođendanske brige uznemiruje strepnja oko ishoda sledećeg takmičenja za plemenski imunitet.

Naime, ako izgube utakmicu, moraće da predlože dvojicu svojih članova tima. „Nemamo laganini, ali uvek dajemo sve od sebe“, kaže Jelena u iščekivanju nove igre.

S obzirom da je crveno pleme izgubilo u poslednjoj utakmici, prva nominovana je Nikolina, a na sledećem plemenskom savetu Nataša će morati javno da imenuje još jednu nominovanu osobu.

„Još nisam odlučila za koga ću glasati. Malo je surovo što moram ovo da kažem, ali da ogrlica nije sa mnom, bila bi sa nekim drugim i on bi se osećao isto kao i ja. Bolje da je kod mene ipak“, rekla je Nataša.

https://tracara.com/obrt-u-survivoru-ova-takmicarka-ima-moc-da-nekoga-posalje-kuci-ko-ce-biti-njen-izbor/

Pre utakmice na poligonu, pozvala je Dragu i Anju na stranu, jer je želela da se konsultuje sa njima koga da nominuje, s obzirom na to da osoba koju izabere ide na takmičenje za ostanak u ‘Survivoru’.

„Da sam glasao za Kalu, niko mi ne bi zamerio. Da sam glasao za Marka, mislim da bi neke stvari počele da se dešavaju, zamerio bih. Mislim da Marko ne bi ispao u duelu, jer je dobar u igricama“, prokomentarisala je Nataša svoju potencijalnu odluku.

Koji tim će ovog puta izgubiti i koga čeka još jedna teška odluka o tome koga će nominovati saznaćemo večeras u ‘Survivoru’.

POSLEDNJE VESTI