in

Napisao je brojne hitove, ali za ovu svoju pesmu nikad nije mislio da će postati hit

Napisao sam je onako, a i danas je ozbiljan hit (foto: PrintScreen)
Napisao sam je onako, a i danas je ozbiljan hit (foto: PrintScreen)

Vladimir Graić Graja napisao je brojne vanvremenske hitove, ali za jednu pesmu nije ni pomišljao da će postati hit, a upravo je ona obeležila karijeru jednog benda.

I danas se nakon mnogo godina pevaju pesme koje je on napisao, a među njima se izdvajaju Uzmi me Maje Nikolić, Ludi letnji ples Flamingosa Molitva sa kojom je Marija Šerifović, konačno, dovela Eurosong i u našu zemlju. Međutim, Graja, koji potpisuje i pesmu naše ovogodišnje evrovizijske predstavnice, jednom je napisao kompoziciju koja je trebala da bude u drugom planu tada nepoznatog OK benda, ali je, mimo svih očekivanja, pesma U međuvremenu je postala neverovatan hit koji i danas svi znaju.

„Neke 2000. godine, potpuno neplanirano smo za neku potrebu moj prijatelj Kobac Kone i ja uradili s Marinom Tucaković pesmu koja se tad veoma čudno zvala A u međuvremenu i ponudili smo nekom mladom bendu koji se tek iz Marinero benda nazvao OK bend. I dadosmo im pesmu onako, a ona je i danas, nakon 15 godina, urnebesni hit po klubovima, kafanama i tako dalje. Nit sam ja to tada planirao, niti sam tu pesmu sklapao da ima tri akorda i jednostavnu melodiju, tj. da bude hit, nego je izletela onako“, objasnio je Graja.