Search
Close this search box.

Nastavak drame u Survivoru: „On je lenjivac, meni to smeta“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U taboru plavog tima, veče posle plemenskog veća i eliminacione utakmice u kojoj je eliminisana Marina, ostao je gorak ukus u ustima manjeg klana.

„Žao mi je što je Marina otišla. Nemam sa kim mnogo da pričam, ako je priča kvalitetna i na nekom nivou koji mi se sviđa. Ovde je jedan glas manje“, reći će Denis, a David će dodati da sada kreće pravi Survivor, jer će morati da kuvaju sami.

Ipak, bili su iznenađeni Anđelinim glasom, koji je tokom nominacija pripao Nori, što je izazvalo konsternaciju ostatka tima. Anđela je kasnije objasnila da je to uradila samo zbog emisije.

Po prvi put, David i Denis će pojesti nešto što su sami napravili, a to će biti dve male činije kuvanog pirinča.

David će priznati da ga je pogodio glas koji je dobio od Lea tokom nominacija. „Svi znamo da sam ja bolji od Nore i da postižem više poena na terenu“, reći će mu David, a Leo će uzvratiti da to nije bilo korektno kada je javno kritikovao Sanjine nehigijenske navike.

Uz to, smeta mu i to što je David lenj. „David je prilično lenj i meni kao sportisti to smeta. Kada dođemo sa poligona, ne samo da je potrebno da operemo stvari, već i da radimo stvari po kampu. Morate prvo da mislite o timu, a onda o sebi“, smatra Leo.

On i Antonija će otići da pogledaju improvizovano kućište u odvojenom kampu kod Davida i Denisa, a pre utakmice će zakopati ratne sekire.

Za to vreme, crveni tim će maštati o novoj utakmici u kojoj se nadaju da konačno mogu da osvoje nagradu, a posebno se nadaju da će biti reč o hrani. „Imamo toliko volje da konačno nešto pojedemo“, istakla je Nataša, kojoj bi bilo draže da David ispadne iz Survivora jer ga smatra jačim igračem od Marine.

POSLEDNJE VESTI