Search
Close this search box.

Neizvesnost raste: Glasajte ko ove nedelje napušta Survivor!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U poslednjem izazovu u ‘Survivoru’ plavi su bili pametniji i brži i pobedili sa tri boda više od crvenog, a rezultat posle utakmice bio je 8:6.
Totem plemenskog imuniteta uzeo je David koji je osvojio poslednji poen. „Ovo je običan totem, nisam ga sam osvojio. Mislim da je Enei potrebna podrška i predajem totem Enei da zna da je ceo tim uz njega“, rekao je David. Enea je bio toliko dirnut ovim činom da je zaplakao i jedva kroz suze rekao: „Trudim se i ako ostanem zaista se nadam da će mi biti bolje“. „Verujem u njega, verujem da je jak u glavi i da će pobediti i početi da skuplja poene“, kaže Filip pred duel. Za razliku od Filipa, Sanja je ravnodušna prema Enei i tvrdi da se ne kaje što je otišla na duel, ali bi se sažalila.

GLASAJTE!

[totalpoll id=“461642″] „Spremna sam na to da je Survivor igra i da ćemo izgubiti članove tima“, rekla je Sanja, koja tek treba da nauči njihov legendarni grupni pozdrav „Čuvamo se, mi gazimo u igru!“. Ona je u plavo pleme došla kao nova snaga i pomogla im da osvoje dva boda. Crvenom timu nije jasno zašto su plavi poslali Enea u duel, jer smatraju da je jedan od jačih članova tima. U utakmici za lični imunitet u crvenom timu, Marko je osvojio ogrlicu i bez stresa došao u plemensko veće. Ali za neke je stres preveliki teret, pa ne štede svoje kolege. „Mislim da nisu svi potpuno iskreni. Imali smo situaciju kada smo dobili nagradu, pecarski pribor, a imali smo situaciju da je jedan član plemena hteo da deo nagrade, odnosno ribu koju smo dobili, da plavoj ekipi. One koji se s njim nisu slagali nazvao je bezdušnim. Za to sam posebno zamerio Bojanu. Nakon toga smo imali sadržajnu diskusiju u kojoj smo ustanovili da nemamo svi ista razmišljanja. Zamerio sam to i takve stvari ne opraštam“, rekao je Luka.

POSLEDNJE VESTI