Search
Close this search box.

Neka bolji pobedi: Stefan i Tijana u poslednjem okršaju u Survivor-u

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Finalisti Tijana Jeremić, Stefan Arsić, Mihaela Pavlović i Luka Rimac su se probudili u svom kampu i zapalili vatru kako bi spremili hranu i imali snage za današnji poligon.

Oni su se našli na poligonu sa starim takmičarima gde im je voditelj Bojan Perić poželeo dobrodošlicu, a onda im saopštio šta je o njima mislio kada su se pojavili u Survivor-u.

„Na kraju ovog dana dva polja takmičara iz oba plemena podeliće 30 hiljada evra i poneti titulu jedinog preživelog“, rekao im je Bojan, a onda pitao Tijanu da li se može desiti da i ove godine žena osvoji titulu jedinog preživelog.

„Nadam se da će tako biti, videćemo, drago mi je što je Stefan moj pritivnik i ako se desi da izgubim znam da sam izgubila od najboljeg, a ja ću dati sve od sebe da pobedim. Stefane, želim ti da uživaš u poligonu do kraja kao i u svakom prethodnom i neka bolji pobedi“, rekla je ona, a onda se Stefan obratio voditelji.

„Tijana je super protivnik, biće teška borba protiv mene i nje. Ona je super takmičar, imamo 50-50 odsto šanse. Osećam se smireno, maksimalno ću uživati u ovom poligonu“, rekao je Stefan.

POSLEDNJE VESTI