Nekad je bila čistačica, a danas intervju naplaćuje 100 hiljada dolara

Foto: Instagram Georgina Rodrigez jedna je od najpopularnijih žena fudbalera. Na društvenim mrežama ima armiju obožavalaca, mnogo veću nego neki popularni glumci ili pevači, a i sama zarađuje pravo bogatstvo reklamnim kampanjama.
Georgina je danas jedna od moćnijih žena u svetu fudbala, a ne čudi što su sve kamere festivala u Veneciji bile uperene u nju kada god bi se našla na crvenom tepihu. Nije glumila ni u jednom od filmova koji se prikazuju na ovog kultnoj smotri, ali je njeno prisustvo predstavljalo čast za organizatore. Probila se do te mere da sada jednu reklamnu objavu na Instagramu naplaćuje 8.000 evra, a intervju čak 100.000. Život joj danas deluje kao san, u mnogome zahvaljujući i tome što je voli upravo Kristijano Ronaldo, ali se za mnogo toga Georgina izborila i sama, jer je njena mladost bila daleko od glamura i bliceva fotoaparata. Rođena je 1994. u Buenos Ajresu, ali se ubrzo preselila u Španiju zbog poslovnih obaveza svog oca, fudbalera. Već sa četiri godine našla je veliku ljubav – ples. „Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti,“ ispričala je Georgina za strane medije. Ljubav prema igri nikada nije prestala, ali je godinama kasnije je „ružno pače“ postalo prava lepotica, pa je rešila da modelingom stigne do većeg novca. „Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to.“ Kao i svaki početak, i u tom je najpre trebalo da uloži novac kako bi joj se u jednom trenutku vratio, i kada bi ubirala plodove. Nije imala dovoljno para, otišla je u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i usput radila. „Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem.“
Foto: Instagram
Želja za uspehom nije jenjavala ni po povratku u Španiju, gde je sada živela sa sestrom, ali novca opet nije bilo. Zaposlila se u prodavnici luksuznog odevnog brenda u kojoj je srela svog princa, Kristijana. Tokom njene smene je Ronaldo došao u kupovinu, a ona je u tom trenutku trebalo da mu pomogne, asistira. Dobro se pokazala, i to toliko da je njihov drugi susret samo potvrdio ono što su oboje već znali – desila se ljubav na prvi pogled. „Prvi put smo se sreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla – kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega.“ otkrila je Georgina. Oni su mesecima bili u vezi, kada je ona ostala trudna. Rodila se njihova ćerkica Alana Martina. Početkom ove godine svetom je odjeknula jedna otkrivena informacija italijanskih medija, da Kristijano plaća Georginu. Tačnije, ona ima mesečnu naknadu za to što je kod kuće sa decom dok je fudbaler na treninzima, utakmicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI