in

Nekada fudbaler, danas model


(foto: GQ Australia)
(foto: GQ Australia)

Bivši fudbaler, sadašnji model Jarrod Scott fotografisao se za avgustovsko izdanje magazina GQ Australia i pozirao u seksi izdanju na plaži.

Scott je pre ovoga imao snimanje za francuski brend Givenchy u Parizu, nakon kojeg je otišao u Sidnej kako bi pozirao pred objektivima magazina GQ. „Uvek uživam da se vraćam kući na snimanje sa GQ Australia timom. Ovo je bilo jedno od mojih omiljenih fotografisanja jer je bilo jako aktivno i fotografisali su me dok sam radio ono što stvarno volim“, rekao je on.

(foto: GQ Australia)
(foto: GQ Australia)

Jarrod će se početkom avgusta ponovo vratiti u Australiju kada će učestvovati na dugo očekivanom predstavljanju nove David Jones kolekcije, zbog čega je posebno uzbuđen: David Jones revije uvek izgledaju impresivno, tako da sam ja spreman za zabavu na pisti sa njihovim ambasadorima i gostima. Siguran sam da ću videti neka poznata lica u prvim redovima.“

(foto: Vogue)
(foto: Vogue)

Jarrod Scott je počeo da se bavi modelingom nakon što ga je jedan modni agent zapazio na Filipinima. Sarađivao je sa mnogim poznatim brendovima i imenima, kao što su Givenchy, Chanel, Tom Ford i Jean Paul Gaultier.