Search
Close this search box.

Neprijatan razgovor između Anđele i Mitra u Survivoru pred izbacivanje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na samom početku ove nedelje je došlo do ujedinjenja plemena u Survivor-u, te su šanse da se pre ispadne sve veće.

Anđela Šarčević, Ognjen Dimić i Mitar Pešić su ove nedelje nominovani za odlazak u eliminacionu igru.

Takmičari su u večerašnjoj epizodi odigrali igru za plemenski savet, a pre odlaska na reku Čavon, Anđela, Katarina i Tijana su komentarisale nominovane učesnike, te pozvala Mitra Pešića.

„Da li ti ideš na to da daš sve od sebe i da se vratiš u pleme? Ti sve vreme ‘oćeš pa nećeš, ja nikada nisam imala želju da krenem kući, niko mi se nije žalio da hoće kući. Sada je pleme u problemu jer si bio povređen, pa si ujeden, pa te boli noga, pa ne možeš da daš 100 odsto sebe. Sada će plavi da te izglasaju verovatno, ja ne kažem da ti nećeš dati 100 odsto sebe, ali mislim da ne daješ“, rekla mu je Anđela.

Anđela Šarčević je u intervjuu takođe pričala o Mitru, te gledaoce podsetila na ponudu koju joj je dao pre izvesnog vremena.

„Pre određenog vremena on je meni ponudio da ode umesto mene u duel i tako me zaštiti jer on sebe smatra vitezom i sada kada je došao trenutak da to može da uradi, on se toga nije setio, pa sam ja odlučila da ga pitam. On je ovaj razgovor iskoristio za svoje neke postupke, da opravda sebe, kaže da je bolji u statistici od Stefana Arsića što nema veze sa vezom“, rekla je Anđela, a šta su još dodali pogledajte u videu iznad teksta.

U video prilogu na početku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

POSLEDNJE VESTI