Search
Close this search box.

Nije mi bilo teško da spavam na pesku i ne perem kosu: Katarina Nicic napustila Survivor

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U prethodnoj epizodi Survivor-a takmičari crvenog plemena su se našli na plemenskom veću. Od pet učesnika jedan je morao da napusti takmičenje i ugasi svoju baklju.

Pre početka glasanja, voditelj Bojan Perić je takmičarima saopštio da će oni izglasati jednu osobu koja odlazi u duel, a da će Stefan Arsić koji nosi ogrlicu ličnog imuniteta izglasati osobu koja će sa izglasanom otići u duel za eliminacionu igru.

Voditelj je Katarinu Nicić pitao da li sebe vidi kao jedinu preživelu.

„Kažem to sebi, ali moja mana je što sam površna, bila sam pre par dana u fazonu da mi je dosta, a onda sam se psihički vratila, tako da sebe vidim kao jedinu preživelu“, rekla je Katarina.

Takmičari plavog plemena su glasali za osobu koja odlazi u duel, a to je bio Ognjen Dimić. Stefa, koji ima ogrlicu ličnog imuniteta je odlučio da u duel sa njim pošalje Katarinu Nicić, te će se oni boriti za opstanak u igri zvanoj Survivor.

Pravila su bila da reše slagalicu i izvku deo na kom se nalazi nož, sa nožem treba da odseku konopac koji drži zatvoren kovčeg. U kovčega u se nalaze dve vreće sa još dve slagalice koje moraju da sklope.

U ovoj igri je bio brži Ognjen Dimić, te se Katarina Nicić seli u vilu plemenskog veća.

„Put kroz Survivor mi je bio divan, mislila sam da će mi ljudi biti problem, da će biti zli, a stvarno nije bilo tako. Upoznala sam divne ljude, shvatila da pripadam toj džungli, nije mi bilo teško da spavam na pesku i da se ne kupam… Mogu do sutra da pričam o ovom iskustvu“, rekla je Katarina Nicić.

POSLEDNJE VESTI