in

Nije Rasta jedini sa džointom: I ove zvezde puše travu Podeli:


Foto: Printscreen, youtube

Prema saznanjima Nova.rs, sud je juče doneo odluku da se reperu Stefanu Đuriću Rasti odredi pritvor do 30 dana po predlogu Višeg javnog tužilaštva. Njemu se na teret stavlja trgovina opojnim drogama, a on se, kako saznajemo, branio time da je marihuanu koristio za ličnu upotrebu. I dok se u našoj zemlji o legalizaciji marihuane još uvek raspravlja, te postoje podeljena mišljenja uprkos mnogim komentarima da je konzumiranje marihuane naširoko rasprostranjeno, u nekim državama je nije protivzakonito koristiti – o čemu svedoče i fotografije poznatih koji se ne libe da tu i tamo zapale po koji džoint.

Među najnovijim slavnim zvezdama koje su otvoreno objavile fotografiju sa džointom, ili buksnom, ili “u društvu” marihuane, je i kraljica pop muzike Madona.

Madona je sredinom jula objavila nekoliko fotografija sa svoje rođendanske proslave na Jamajci, gde je bila sa svojim timom i porodicom. Pored toga, ona je objavila i fotografiju na kojoj drži tanjir pun marihuane zajedno sa dva pakovanja rizli. Pored toga, na fotografiji je imala i smotani džoint u ustima.

 

Pop veteran Džastin Timberlejk, veruje da je nekim ljudima jednostavno bolje kada su naduvani.

Prilikom intevjua za časopis “Plejboj” pre nekoliko godina, Timberlejk je na pitanje da li puši travu odgovorio sa “svakako”. Rekao je tada da je to njegov način da “isključi” svoj mozak, i da mu je upravo to potrebno s vremena na vreme.

Pevačica Rijana, više puta je otvoreno govorila o tome da uživa u, kako je rekla, čarima trave. Ona je više puta fotografisana sa džointom u ruci, ne obraćajući pažnju na komentare javnosti.

“Najviše volim da pušim travu. Opušta me, nikome ne šteti. Prirodna je”, rekla je Rijana jednom prilikom.

View this post on Instagram

the making of…. Happy #ANTiversary

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Lejdi Gaga je takođe priznala da konzumira marihuanu, a pre sedam godina, tačnije 2013. godine, izjavila je da je tokom svoje “Born This Way” svetske turneje pušila čak dvanaest džointa dnevno.

“Ja jednostavno nisam znala za sebe, pušila sam travu od jutra do sutra. Ljudi nisu mogli normalno da komuniciraju sa mnom”, rekla je ona jednom prilikom.

View this post on Instagram

Listen to Miley. She also knows what’s up.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Majli Sajrus otišla je i korak dalje, pa pored toga što je redovno objavljivala fotografije na kojima puši travu, ona je prilikom nastupa na MTV EMA dodeli nagrada 2014. godine, zapalila džoint na sred scene.

View this post on Instagram

happy 4/20 🚬

A post shared by miley cyrus (@mileyofficially) on