Nikola i Luka u Survivoru kažnjeni, probali da ukradu hranu: Evo koja je kazna

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditelj Bojan Perić je na samom početku takmičarima saopštio da je došlo do kršenja pravila, tačnije, Nikola Renić je pokušao i uspeo da ukrade hranu sa Lukom Rimcem.

„Smejem se jer ne mogu da verujem šta sam uradio. Ne mogu da verujem da se nađem u glupim situacijama iznova i iznova. Nadam se da moji saplemenici razumeju jer se nalazimo u istoj situaciju“, rekao je Nikola u svoju odbranu.

Voditelj je saopštio da će Nikola biti učesnik duela za eliminaciju ove nedelje, kao i da Nikola i Luka naredne dve nedelje neće moći da učestvuju u nagradi koje njihovo pleme osvoji.

Takmičari plavog plemena su bili iznenađeni, a mnogi nisu želeli ništa ni da prokomentarišu, kako je ovaj neprijatan trenutak izgledao pogledajte u videu…

Nagrada današnje igre je bila sportska masaža u trajanju od 20 minuta, špagete bolonjez, gazirano piće i čizkejk.

Pravila igre su bila da se takmičari na početku poligona vrte oko svoje ose kako bi što pre namotali kanap na mehanizam, kada prsten pređe preko oznake onda nastavljaju dalje, prelaze poligon, a onda na cilju obaraju dve zastave i nabacuju dva prstena na dva štapa.

U ovoj igri za nijansu su bili bolji takmičari plavog plemena, te su oni u večerašnjoj epizodi uživali na masaži i hrani.

POSLEDNJE VESTI