Search
Close this search box.

Nikola Renić ispao iz Survivora: Njegove reči timu ostaće upamćene

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nikola Renić ispao je večeras iz daljeg takmičenja u Survivoru, a njegov tim sada ima još jednog člana manje….

Na samom kraju večerašnje epizode, u eliminacionom duelu su se našla tri takmičara plavog plemena – Nensi, Nikola i Aleksa.

Pred takmičara je bila najteža borba do sada, oni su stajali na nestabilnoj gredi, a pomoću štapa su prenosili osam totema sa postolja ispred njih, na postolje iza njih. Toteme postavljaju po principu veći, pa manji.

Aleks i Nensi su pobedili u igri, dok Nikola Renić zauvek napušta takmičenje.

„Kada sam se prijavio imao sam cilj da dođem do kraja, ali ovde ima ljudi koji su bolji od mene. Šta da radim, izgubio sam. Bio sa svestan kada sam ukrao, to je bio rizik, ali sve je to škola. Iz ovog Survivor-a sam naučio dosta toga, da malo i ćutim, ovo takmičenje je bilo lepo iskustvo za mene. O sebi sam naučio da mogu bez da tražim novu pustolovinu, pošto sam po prirodi takav, naučio sam da budem gladan, sa nepoznatim ljudima. Možda sam neke stvari mogao bolje da napravim ali eto“, rekao je Nikola.

Voditelj Bojan Perić je Nikolu zamolio da se po poslednji put obrati svom plemenu.

„Naučio sam dosta, u početku kada neko kaže devet i po, a ja kažem devet i 45 je. Neko je rekao da smo pleme medveda, ja mislim da nismo, nismo imali hranu, a dobro smo funkcionisali, jesmo se nervirali, ja sam vama išao na živce, ali se radujem druženju napolju. Kada sletite u Zagreb javite mi se“, rekao je Nikola.

POSLEDNJE VESTI