Search
Close this search box.

Survivor 2024: Ovaj takmičar bi doveo Thompsona na ostrvo, hoće li biti problema?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nikola Renić je specifičan takmičar ovogodišnjeg Survivora – ako ni po čemu drugom, onda po tome što je najmlađi od svih učesnika. Evo šta sve znamo o njemu…

Nikola Renić: Sve što znamo o takmičaru Survivor 2024

„Ceo moj život bio je jedna velika priprema,“ kaže na početku ovaj momak iz Hercegovine. On je student sociologije i svoj najveći kvalitet izdvaja kao sposobnost ophođenja sa ljudima. On smatra da je uloga vođe plemena mnogo više teret nego prednost.

Kao najveće izazove izdvaja hranu i toplotu, a najviše će mu nedostajati hrana. Pozvao bi Marka Perkovića Tompsona u svoje pleme kao pojačanje, uprkos njegovim poznatim stavovima.

Za sebe kaže da je tvrdoglav i veruje da ga je život pripremio za Survivora.

Nikola Renić je brojnih fizičkih aktivnosti, sa akcentom na odbojku na pesku i planinarenje. Pre ulaska u Survivor, Nikola se oseća smireno, iako shvata da nije u potpunosti svestan šta ga čeka.

Podstrek da se prijavi došao je od njegovih prijatelja i porodice, koji su ga godinama ubeđivali da je ova emisija napravljena za njega. Odlučio je da se prepusti njihovim rečima nakon što su ga dve prijateljice prijavile za emisiju. Najviše ga brine kako će izgledati po izlasku iz šoua, s obzirom na to da je već prilično mršav, ali veruje da će se izboriti sa izazovima koji su pred njim.

POSLEDNJE VESTI