„Nikola toliko zagovara Boga i po ceo dan vrti brojanicu, a onda laže i ne poštuje druge“ Opasne optužbe u Survivoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kandidate crveno-plavih plemena očekuje još jedna utakmica plemenskog imuniteta koja će odlučiti koji će tim dati četvrtog igrača u eliminaciju.

Za sada je poznato da u eliminacije idu Aleks i Damjan iz plavog tima i Ognjen iz crvenog plemena. „Boriću se da dobijem utakmicu za plemensko veće da ne bismo morali da šaljemo trećeg člana plavog plemena na eliminaciju“, istakao će Damjan i dodao da će dati sve od sebe da plavi oni ne moraju da imenuju drugog svog člana.

„Idemo da se igramo i pošaljemo jednog od crvenih na eliminaciju“, rekao je Aleks, koji je takođe motivisan da zadrži što više članova plavog plemena.

Ognjen smatra da mu je za sada Aleks najveća pretnja u eliminacionoj utakmici.

Da bi plemena obezbedila totem plemenskog veća, moraju uspešno da prođu zahtevan, ali i zabavan poligon sa visećim preprekama i prvi sakupe deset bodova.

Damjan će se Martini poveriti burnom razgovoru sa Nikolom, koji je već nekoliko puta glasao za njega.

„Rekao mi je da sam dvoličan jer bih glasao za njega“, reći će Damjan i dodao da nema za koga drugog da glasa. Martina će se začuditi što je Nikola optužio Damjana za dvoličnost.

„Komunikacija sa Nikolom je otišla predaleko, pa sam povisio ton. Ali to ne znači da sam agresivan ili da bih želeo da se izdignem iznad njega, ali nisam razumeo šta više želi da izvuče od mene“, objasniće Damjan svoj neugodan razgovor sa Nikolom.

„Mislim da je osoba koja uspe da iznervira Damjana prešla svaku meru“, prokomentarisaće Nensi, dodajući da „Nikola toliko zagovara Boga i po ceo dan vrti brojanicu, a onda laže i ne poštuje druge“.

POSLEDNJE VESTI