Search
Close this search box.

Nova Milica Dabović: Marina dobila epitet u Survivoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova Milica Dabović u novoj sezoni Survivora! Prošlu sezonu Survivora obeležila je MIlica Dabović, kako zbog svakodnevnih pobeda u igrama, tako i zbog svađa koje je imala sa ostalim takmičarima. Sada je dobila dostojnu zamenu.

U prethodnoj sezoni Survivora svedočili smo fantastičnoj fizičkoj spremnosti nekih takmičara, dok su pojedini na samom dolasku u Dominikanu shvatili da im neće ići tako lako.

Crveni i plavi tim su tokom tri meseca teških borbi sa vremenskim uslovima, glađu i neprijatnim međuljudskim odnosima bili na ivici izdržljivosti, a svemu tome je doprinela – ona. Milica Dabović je koškanjem sa ostalim takmičarima, pokušajima ponižavanja Nađe Erić i neprestanim glumljenjem žrtve uspela da iziritira gledaoce koji su želeli da ona ispadne iz Survivora.

To se nije desilo jer je uprkos svim negativnim osobinama konstantno pobeđivala u igrama i donosila nagrade crvenom timu.

Da i ovogodišnjim takmičarima jedini problem neće biti igre i manjak hrane pokazala je Marina Ivić Pivalica, takmičarka plavog plemena.

Marina je fitnes trener iz Splita i vlasnica fitnes centra specijalizovanog za funkcionalne treninge. Završila je medicinski fakultet u Splitu s diplomom iz fizioterapije. Na prijavu za Survivor podstakao ju je šestogodišnji sin Gabriel s kojim je pratila prošlu sezonu, a u donošenju odluke presudili su njen sportski i avanturistički duh te ljubav prema izazovima.

Nakon samo dve nedelje od početka Surivora svojim ponašanjem uspela je da iznervira gledaoce koji se u komentarima na društvenim mrežama utrkuju ko će je više iskritikovati.

Marina Ivić Pivalica Foto: Survivor/Promo
„Izbacuj ovo smeće Marinu, umislila boga, a troma je i prepotentna“, jedan je od komentara.

„Koliko foliranja i kopiranja, strašno, plavi umislili da su iskreni i otvoreni, a imaju Marinu koja glumi Milicu Dabović i to goru verziju pošto ova kao trut ide kroz poligone“, glasi drugi.

„Marina utripovala Milicu Dabović“, „Jeste više dosadna Marina sa detetom, imaju i Nataša i Filip decu pa ih nikad ne spominju, igraj igre i ćuti“, „Marina kopija Milice… Svako malo spominje dete i počne da plače, ona će prva napraviti klan oko sebe“, jednoglasno se komentariše njeno dosadašnje učešće u Survivoru.

U narednim epizodama saznajte da li će Marina promeniti svoje ponašanje ili će s pravom nastaviti da nosi epitet „nove Milice Dabović“.

Šou-program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

POSLEDNJE VESTI