Prati nas

Extra

Nova promena: Katarina Grujić stanjila butine

Katarina Grujić nezaustavljiva je kada je reč o estetskim korekcijama, o kojima je u više navrata otvoreno govorila.

Pevačica je posle operacije grudi, usana i zuba odlučila na nesvakidašnji zahvat, pa je smanjila salo na butinama, čime je uklonila i celulit sa tog dela tela.

“Kaća redovno odlazi na ulepšavanje što lica, što tela i prati sve savremene metode. Tako je prošle nedelje posetila jednu privatnu kliniku gde su joj isisali salo iz butina, a ujedno uklonili i celulit koji je noćna mora i Kaći i većini devojaka”, rekao je izvor blizak pevačici za magazin Svet i dodao:

“Neuredan način života i nezdrava ishrana kod Kaće su se odrazili baš na tom delu tela, ali ona je svoje noge sredila za leto pomoću svega nekoliko najnovijih laserskih tretmana.”

Ona je ranije otkrila da je rezultatima estetske hirurgije prezadovoljna. “Ono što sam radila na sebi nikada nisam krila jer nemam razloga da glumim neko ludilo kao pojedine koleginice”, navela je ona te rekla šta planira da koriguje u budućnosti.

“Kad budem starija, planiram da krenem sa botoksom kako bih održavala svoju lepotu. Ako budem menjala grudi, one će biti za dva broja veće.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top