Search
Close this search box.

Novi takmičari u Survivoru, igre sve teže

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi takmičari u Survivoru u oba tima, a čini se da su na ostrvo došli spremni. Ako je sudeći po početku nedelje, takmičare Survivora će očekivati sve teže i teže igre.
Nakon jučerašnjeg poligona, pobednički tim osvojio je hranu: testenine i povrće. U svakoj rundi učestvovala su po dva igrača iz svakog plemena. Takmičari su morali da dva velika točka otkotrljaju od početka do kraja uz niz prepreka, a na putu su skupljali dve zastavice. Kada su došli do cilja čekao ih je ton na koji su morali da otkliznu dva diska u predviđeni deo. Na kraju su ostali novi takmičari, Kalu iz crvenog tima, i Leo iz plavog.

Novi takmičari u Survivoru stigli i u plavi tim

novi takmičari u survivoru
I plavi tim je dobio pojačanje, Lea i Jelenu. Oni su iznenadili ostale učesnike, a onda su rekli nešto o sebi. „Prvo sam videla Denisa i Filipa, kad sam videla koliko su srećni što mi dolazimo, mislim da mi je bilo lakše. Kamp me je iznenadio bolji je nego što sam mislila, osim dela za spavanje, svi ćemo biti kao sardinice poređani“, rekla je Jelena. „Dočekali su nas sa ručkom što nam se svidelo. To što sam pao u vodu kad sam došao bila je pozitivna stvar, ja sam humorističan i sve se okrenulo na šalu“, rekao je Leo.

POSLEDNJE VESTI