Prati nas

Šokantno

Objavljen snimak Gastoza i Tijane Ajfon iz tajne sobe (VIDEO 18+)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Kako bi zabavio publiku, ali i učesnike svog rijalitija, Milomir Marić je puštao snimke seksa koji su se desili u tajnoj sobi. Njegove poslednje žrtve su bili Nenad Marinković Gastoz  i Tijana Ajfon.

Marić je u svojoj emisiji Goli život, prvo pustio video u kom Zmaj od Šipova ima odnos sa Danijelom Poplićanović, a potom i snimak akcije Gastoza i Zorice Dukić.

U najnovijem, kratkom klipu koji su pustili možemo da vidimo golišavu Ajfonku i začuđenog Nenada. Kako su se zabavljali sami su sobi, pogledajte u videu:


Gastoz i Tijana snimak iz tajne sobe by domaci-bioskop

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tyson

  09. 03. 2016. at 19:54

  GASTOZ je daleko najbolji u PAROVIMA po svemu! Momak je imao mnogo teško tj nikakvo detinjstvo i nikad baš nikad nije zbog toga kukao, za razliku od pokvarene Senade Mace, ali je ipak postao dobar čovek, koji obečava. GASTOZ je duhovit-šoumen, peva, igra gitaru, pravi je šarmer, dobar je čovek i pošten i korektan, poštuje starije (osim LAŽOVKE Vesne, koja ga proziva sa BI-sexualac), priča 5 jezika, mnogo je bistar momak za samo 23 godine. Uhvati koju god želi devojku, nije bitno kakva je ukoliko je poželi, momak zna svoj posao. Pa neče se oženiti sada tek sa 23 godine, život je pred njim. Ok je sve ali ovu pokvarenu babu ZORICU (7 godina stariju) mora da ostavi na miru i što dalje od nje, ukoliko stvarno želi a i može osvojiti DUPLU KRUNU!?

 2. Tyson

  10. 03. 2016. at 20:07

  Ova samozvana “mafijaška tetka” Vesna LAGIŠ, jeli istina da ti je Miljana Kulić čerka ali je se stidiš, kao i svoje majke, koji si pre 4 godine nepokretnu oterala od kuće?!? A i zadužena si do guše i traže te zelenaši!!! A onda TI SMOR lažeš i smišljaš neistine o okučanima, halooooo LAŽLJIVA LUZERKO.

 3. Sretko

  24. 03. 2016. at 21:36

  GASTOZ je daleko najbolji u PAROVIMA i to po svemu! Momak je imao mnogo teško tj nikakvo detinjstvo a nikad baš nikad nije zbog toga kukao, za razliku od pokvarene Senade Mace, ali je ipak postao dobar čovek, koji obečava. GASTOZ je duhovit-šoumen, peva, igra gitaru, bubnjeve, pravi je šarmer, dobar je čovek i pošten i korektan, poštuje starije (osim LAŽOVKE Vesne, koja ga proziva sa GAY-em i BI-sexualac). Momak priča 5 jezika, mnogo je bistar dečko za samo 23 godine. Uhvati koju god želi devojku, nije bitno kakva je ukoliko je poželi, momak zna svoj posao. Pa neče se oženiti sada tek sa 23 godine, život je pred njim. Ok je sve ali ovu pokvarenu babu Zoricu (7 godina stariju) mora da ostavi na miru i što dalje od nje, ukoliko stvarno želi a i može osvojiti DUPLU KRUNU!?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top