Obrt u Survivoru: Ova takmičarka ima moć da nekoga pošalje kući – ko će biti njen izbor?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Kondić učesnica je Survivora koja ima neverovatnu moć na večerašnjem plemenskom savetu – i to sve zahvaljujući imunitetu!

Crveni tim je u neverici posmatrao kako im izmiče iz ruku poslednji bod za pobedu. Izgubili su od plavog plemena za samo jedan poen. Za pobedu je bilo potrebno savladati poligon sa nizom komplikovanih prepreka. Na putu do cilja morali su da pokupe dve zastave. Kada su stigli do kraja vežbališta, zadatak je bio da ubace dve lopte u koš, tako da svaka lopta prvo prođe kroz dva obruča. Pleme koje je prvo osvojilo šest bodova dobilo je zasluženu nagradu.

Iako su crveni poveli na startu, takmičenje je bilo neizvesno do samog kraja, a na kraju su plavi pobedili tesnim rezultatom šest prema pet.

„Zajedno smo umrli i ostavili srca na terenu i ovo je naša zajednička pobeda. Plavi se nikada ne predaju i igramo do kraja“, prokomentarisala je Sanja.

Zbog gubitka u igri, crveno pleme je moralo da igra još jednu utakmicu, radi ličnog imuniteta. Ogrlicu koja im garantuje bezbednost na plemenskom savetu osvojila je Nataša.

„Mislim da je svima potrebna ogrlica. Mislim da mi nije najpotrebnije, ali se radujem što ću imati“, rekla je Nataša.

Pre glasanja saznali su koju još moć, osim sigurnosti od nominacija, krije Natašina ogrlica. Naime, omogućava joj da izgovori ime osobe koja će ići direktno na duel, a svoju odluku će saopštiti na sledećem plemenskom veću.

„Takva su pravila i nadam se da se niko neće naljutiti, jer moram da glasam za nekoga“, prokomentarisala je Nataša.

Nikolina je dobila najviše glasova za odlazak na duel, njih pet, a pleme je dalo dva glasa Marku.

Takmičari su razmislili i o nedelji koja je za njima.

„Uradili smo mnogo da promenimo taj sivi oblak koji stoji iznad nas. Danas nas je jedna mala stvar odvojila od totemskog stuba. Mnogo energije se promenilo u plemenu. Organizovali smo naš kamp, više smo pričali“, rekao je Bojan, a Marko je pohvalio i pleme i komunikaciju koju imaju.

„Za glasanje, vodiću se energijom van i na terenu koja se ili ističe ili pripada zajednici. Po meni je najbolja u timu u poslednje vreme Anja, a najgora Nina“, rekao je Marko i složila se da ima najlošije rezultate među devojkama.

POSLEDNJE VESTI