in

Odrešio kesu: Bojani suprug na moru plaća ličnu poslugu 3.000€


Suprug joj ne da ni prstom da makne! (foto: Kurir)
Suprug joj ne da ni prstom da makne! (foto: Kurir)

Poznata dizajnerka Bojana Rajić je pre nekoliko dana otputovala sa novopoečenim suprugom na Mikonos, gde zajedno provode medeni mesec.

Bojana je sa suprugom odsela u jednoj vili koja se nalazi u kvartu gde borave samo najveći svetski bogataši, a pored toga, Branislav je za svoju trudnu suprugu iznajmio i poslugu koju je platio 3.000 evra.

„Bojana i Bane se na Mikonosu kupaju, sunčaju, obilaze grad i šopinguju. Interesantno je to što se Branislav potrudio da njihov odmor protekne tako da njegovoj trudnoj ženi bude i više nego potaman“, kaže izvor blizak paru.

„S obzirom na to da je Bojana u sedmom mesecu trudnoće i da je sa sobom na put povela i trogodišnjeg sina Lava, Branislav je odlučio da svi zajedno uživaju u lepotama ostrva i zato je odrešio kesu i platio ljude koji će voditi računa o njihovim dodatnim prohtevima. Dane provode na plažama na kojima se sreću milioneri iz celog sveta, a u čijem se sklopu nalaze restorani, gde se služe specijaliteti koji se mogu probati isključivo na ovom ostrvu. Iako su tek nekoliko dana na Mikonosu, zbog svega što su doživeli i videli oduševljeni su i zadovoljni time što su za svadbeno putovanje odabrali baš ovo mesto. Tamo uživati dve nedelje, a zatim se vraćaju u Beograd jer Ðurđevića čekaju brojne poslovne obaveze“, završava izvor.