Search
Close this search box.

On je novi miljenik žena, a znate ga iz serije ‘Glee’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chord Overstreeta znamo kao plavušana velikih usana sa Bieber frizurom iz serije Glee. Međutim, posle pet godina u seriji, glumac je odlučio da više voli muziku i ta je ljubav prevaladala.

Chrod je sin Paula Oversteera, priznatog kantri kantautora, a nakon završetka hit serije sam sebi je krčio put u muzičkoj industriji. Njegov singl Homeland privukao je dosta pažnje i mladi pevač sve više vremena provodi na nastupima širom Amerike, upoznajući se sa publikom i predstavljajući svoju muziku. Kaže da je njegov otac imao veliki uticaj na njega, jer sam proces nastanka jedne pesme i konačni rezultat tog posla učinili su da pomisli kako je sve moguće. „To što sam bio tako blizu muzike pomoglo mi je da shvatim šta zaista želim“, kaže 27-godišnji pevač.

#Homeland is officially here! Get it on iTunes now! Proud of this one. Link in bio. A photo posted by Chord Overstreet (@chordover) on

O svom singlu Homeland kaže da je inspirisan njegovom čežnjom za domom i željom da se poveže sa jedinim mestom koje se nikada ne menja, a upravo taj osećaj nadvladava u mnogima te je zbog toga numera i tako dobro prihvaćena.

Chrod kao Sam Evans u seriji ‘Glee’ (foto: Screenshot)

Takođe, mnogi su imali utisak kao da več poznaju Chorda, upravo zbog uloge u nagrađivanoj Foxovoj seriji o grupi srednjoškolaca koji oforme najbolji hor u zemlji, ali on o ulozi Sama Evansa u Gleeju kaže: „Lik koji sam glumio bio je poptpuno izmišljen sa napisanim tekstom. Ovo sam pravi ja, onakav kakav sam u privatnom životu. A predstaviti pravog sebe ljudima je neverovatan dar i imam osećaj da pokazujući ko ste zaista radite jednu voma intimnu stvar“, kaže pevać i glumac na kraju.

Poslušajte njegov novi singl, Homeland.

POSLEDNJE VESTI