Prati nas

Muzika

Ona je najpraćenija pevačica na YouTubu

Katy Perry već neko vreme važi za najslušaniju pevačicu jer ima ubedljivo najviše pregleda od svih ostalih koleginica. Sada je zvanično postala i najpraćenija pevačica na ovoj platformi.

Titulu je pre nje držala Taylor Swift. Međutim, Katy je uspela da pređe njen rekord pa tako sada ima preko 30,764 miliona pretplatnikana kanalu. Ona je jedina pevačica koja je uspela da dođe do te cifre, što je čini i najpraćenijom na platformi. Inače, njen kanal je 15. najpraćeniji kanal na YouTubu.

Katy ima i jednu pesmu u top 10 najgledanijih klipova na YouTubu. U pitanju je njen singl Roar koji ima preko 2,5 milijardi pregleda.

Posebno je zanimljiva činjenica da su dve pevačice do pre nekoliko meseci bile “zaklete” neprijateljice, a sve zbog svađe oko igrača koja je započela pre nekoliko godina.

Pred sam početak turneje Reputation, Taylor je dobila poklon od nekadašnje prijateljice Perry. Taylor se na Instagramu zahvalila Katy na pismu izvinjenja koje joj je stiglo uz granu masline, internacionalni simbol mira.

“Hej stara prijateljice – u poslednje vreme sam razmišljala o problemima u komunikaciji u prošlosti i povređenim osećanjima nas dve. Zaista želim da ovo rešim…” može se videti u deliću pisma na Instagram priči.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top