Ona želi da promeni sliku o lepom koju ima današnje društvo!

(foto: MILK)
Žena može biti lepa u bilo kojoj veličini (foto: MILK)

Tess Holliday je postala internet senzacija ubrzo nakon što se pojavila u medijima, ali ona želi da bude mnogo više od toga. Njen cilj je da promeni sliku koju nam šalje društvo danas o tome kako treba da izgledamo.

Ova 29-godišnja devojka iz Los Anđelesa je prošla dug put pre nego što je postala model za punije dame, ali nikada nije odustajala i naposletku ju je primetila jedna britanska modna kompanija.

(foto: MILK)

Tess je ponosna na svoje telo i obline, a želi da pruži društvu veliki izazov da je prihvati takvu kakva jeste i čini se da je na dobrom putu. Nju trenutno prati preko 625 000 korisnika na Instagramu i 850 000 na Facebooku. 

„Ako neko pogleda bilo koju fotografiju i ona ne izazove nikakvo osećanje u njemu, bilo pozitivno ili negativno, onda niste napravili dobar posao. To je ono što ja pokušavam sa svakom svojom fotografijom, a to je da izazovem modnu industriju i svet da prihvate i osobe kao što sam ja. Apsurdno je verovati da postoji samo jedan način da žena bude lepa“, tvrdi Hollidayeva.

Tess je visoka 162cm, a na tu visinu ima 113 kilograma. Bez obzira na to ona želi da pokaže kako lepota može biti u bilo kojoj veličini.

Da li mislite da je Tess lepa bez obzira na to što nema idealne mere i da će uspeti u svojoj misiji?

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI