Oni su polufinalisti Survivora: Evo šta je sa ostalim takmičarima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Posle napete i zahtevne utakmice, prve polufinalistkinje u crvenom su postale Anja i Nataša, a u plavom timu dva druga – David i Denis.

„Nismo uspeli da se osvetimo za Lea, i to je moja greška. Poligon je bio dovoljno lagan za jednake snage, ali morate prihvatiti da nije išlo po planu i krenuti dalje“, prokomentarisala je Nora.

U duelu su se našli Nora i Antonija iz plavih i Drago i Luka iz crvenih.

Kada je izgubila od Antonije, Nora je rekla: „S jedne strane, ja sam kriva, jer je zaista bilo blizu kraja, ali s druge strane nisam ni očekivala da ću stići ovde.

Ona dodaje da je naučila da ne odustaje uprkos mračnim mislima koje su imale.

„Najveća promena za mene je to što sam shvatio da nisam asocijalan. Prebrzo sam donosila zaključke o nekima, ali ni o kome nisam zlonamerno razmišljala“, rekla je Nora.

U meču između Luke i Drage, Luka je bio bolji, a Draga sa Norom ulazi u žiri.

„Miran sam. Malo sam ljuta na sebe, jer su mi se ruke tresle, ali nema potrebe da se ljutim. Mi Survivor se osećao kao emotivni tobogan. Ja, koji sam kao stena, pokazao sam najviše suza. Zahvalna sam na prilici koju sam dobila, školi života koju nigde drugde ne bih iskusila“, rekla je Draga na kraju.

Time su sva mesta u velikom veću popunjena, a već u narednoj epizodi članovi veća će ispuniti svoju ulogu i izabrati jednog kandidata za finale. Koga će izabrati, saznaćemo u novoj epizodi.

POSLEDNJE VESTI