Search
Close this search box.

Opet ženski sukob u Survivoru: Ti si nevaspitana, tu nema spasa

Draga Jovanović, takmičarka crvenog plemena važi za osobu „bez dlake na jeziku“, te povremeno ume biti i gruba prema ostalima.

Na tapetu joj se ovoga puta našla Nikolina, koja je povodom toga razgovarala sa Kaluom.

„Malo sam razočarana, Draga me počinje jako nervirati. Poslednja situacija gde se spremao ručak, ja sam zamolila ako može da se u jedan deo riže ne stavi jaje, a njena reakcija je bila burna ‘dobro, nećemo stavljati jaja’“, kazala je Nikolina.

Takmičarka se osvrnula na ovu situaciju i otkrila svoju stranu priče.

„Kad smo pravili sutlijaš, ja sam rekla da stave jaje u pirinač dok se otvori sanduk da se ne razbiju, a ona je skontala da ćemo staviti u pirinač. I burno sam reagovala, imam taj momenat kad sam u nervozi da odbrusim samo. Prišla mi je i rekla mi je ‘izvini, odbrusila si mi grubim tonom’, i rekla sam joj da mi skrene pažnju na takve situacije zato što imam tu lošu crtu i radim na tome“, objasnila je Draga.

Međutim, njihov sukob se ponovio tokom borbe.

„Nakon dva sata, na igri sve jovo na novo. Nemam ja taj problem, kada nekoga nipodaštavaš radiš to iz sopstvenog nezadovoljstva i da bi svoje mesto učvrstio u plemenu zato što ćeš nekoga staviti u poziciju da se oseća manje bitnim. Na igri sam izabrala Antoniju, a ona se okreće prema meni rečima ‘je l si ti normalna? Gde ćeš sa njom?’ i ja joj kažem da smo pre tri sata o tome pričale i da ne znam šta joj nije jasno. Izgledalo mi je kao da ima kratkoročno pamćenje, a izvinila mi se tek nakon što sam pobedila. Mislim da tu nema spasa. To je onaj klasičan primer kad žena kaže ‘takav mi je karakter, ja sam škorpija u znaku’, nisi ti škorpija nego si nevaspitana“, dodala je Nina, dok je Kalu istakao da je i on primetio da Draga ima problem sa Nikolinom.

Pogledajte video.

POSLEDNJE VESTI