Search
Close this search box.

Oslobodili smo pleme od najslabijih karika: Konačno ubedljiva pobeda crvenog plemena u Survivoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Crveno pleme zabeležilo je posle niza poraza pobedu za pobedom, te su osvojili dve nagrade jednu za drugom.

Prva nagrada bila je frižider pun hrane, dok je na početku današnjeg dana predstavljena nova nagrada – piknik.

Crveno pleme napravilo je promenu o kojoj su dugo pričali i nisu krili zadovoljstvo, a onda je usledilo iznenađenje koje je sve oduševilo.

Današnja nagrada bila je piknik, sa izobiljem voća i orašastih plodova. I danas, takmičari su se borili na izazovnom poligonu u igrama kako na vodi tako i na kopnu.

Crveni su krenuli ubedljivo, pa su počeli da nižu bodove. Na samom počerku uspeli su da postignu prednost 8:0, pa su plavi izborili svoja dva poena. Nakon toga crveni su nastavili da dominiraju i pobedili rezultatom 10:2.

„Krenuli samo da ispunjavamo Uroševu želju, posle jednog perioda koji uopšte nije bio lak, sada mislim da ove pobede zbog toga još više cenimo“, rekla je Vesna.Foto: Printskrin TV Nova

„Svakako vidite sasvim novo, najjače ikada crveno pleme. Oslobodili smo pleme od najslabijih karika, energija je tu jača nego ikada, ti faktori su se spojili i eto nas. Mi koji smo ovde smo isti kao i prethodno, plavi su imali sigurne poene, mislim samo da je do loših karika“, istakla je Anđela nakon pobede.

Nakon što su i crveni i plavi rezimirali utiske današnje borbe, voditelj Bojan Perić se obratio pobedničkom plemenu.

„Vreme je da uživate u pikniku i da se odmorite, ali to nije sve. Imamo još jedno iznenađenje za pobedničko pleme danas – priliku da snime poruku za svoju prijatelje telefonom., rekao je Perić, a Crveno pleme nije krilo oduševljenje.

„Mislim da će ovo vašim prijateljima puno značiti, a i vama će značiti“, dodao je voditelj.

POSLEDNJE VESTI