Evo kada se emituju poslednje dve epizode Survivora

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon tri meseca teških izazova, boravka u surovoj divljini i potpune izolacije od savremenog života, takmičari Survivor-a su stigli do finalne nedelje svoje avanture u Dominikanskoj Republici.

Polufinale uzbudljivog takmičenja će biti emitovano u subotu, 27. maja u 21:30h, a finale u nedelju, 28. maja u 20:30h na TV Nova.

Samo najbolji, najveštiji i najmudriji takmičari iz plavog i crvenog tima su uspeli da stignu do poslednje nedelje, ali titulu pobednika u svakom timu može odneti samo jedan.

U finalnoj nedelji, trku za pobedu u Survivor-u gledaoci će moći da prate sedam dana u nedelji, od ponedeljka do nedelje, uz nikad napetije duele i svakodnevna eliminisanja, uzbuđenje će rasti do poslednje epizode kada će se u takmičenju unutar oba tima suočiti dva najuspešnija kandidata.

Za plasman u poslednju nedelju Survivor-a izborili su se Draga Jovanović, Marko Vasiljević, Nataša Kondić, Anja Andrejić i Luka Radivojević iz crvenog, odnosno Nora Dominko, Antonia Ivić, Sanja Miočić, David Bublić, Leo Cvetković i Denis Sviličić iz plavog tima.

Podsetimo, poslednji takmičar koji je napustio Survivor je Marko Vasiljević, što možete pogledati u videu ispod.

Svi takmičari Survivor-a su pokazali nepokolebljiv sportski i avanturistički duh, takmičarski duh, snalažljivost i izdržljivost, a među pojedinim takmičarima su se rodila nova prijateljstva, potencijalne ljubavi, ali i neka neprijateljstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI