Search
Close this search box.

Otkrivamo tajne Survivora: Evo kako se grade poligoni na kojima se takmičari bore

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor je trenutno jedan od najgledanijih TV formata u zemlji, a i šire. Ako postoji neko ko ne zna, emisija prati prati grupu stranaca koji su smešteni na izolovanoj lokaciji.

Takmičari na pustom ostrvu moraju da nauče da se brinu za sebe, da se snađu u nizu teških izazova i da shvate kako da rade zajedno kao grupa da bi ostali do finala i imali priliku da osvoje glavnu nagradu u gotovini.

U svakoj od epizoda koje gledamo na televiziji, takmičari izlaze na poligon, koji je prepun teških prepreka, koje zahvaljujući umnoj, ali i fizičkoj snazi, moraju da pređu. No, koja tajna se krije iza poligona? Otkrivamo kako se grade poligoni u Survivoru.

U osnovi svega je nacrt zadatka: produkcija ima nacrt izazova, kako bi bilo ko, iz bilo kog odeljenja mogao da ih pogleda i razume, kaže jedan izvor produkcije i dodaje da, iako nekada deluju jednostavno, većina izazova oduzima mnogo vremena.

„Čak i izrada manjih poligona može potrajati nekoliko nedelja, ali kada pomislite na džinovske tobogane ili ogromne prepreke u vodi… oni su složeni. Za to je potrebno četiri ili pet nedelja,“ kaže naš izvor.

Dodatni problem nekada predstavlja i klima: kiša je uvek neočekivana, a talasi nekad znaju da unište čitave, već pripremljene, igre.

Koji je vaš omiljeni poligon u ovogodišnjoj sezoni Survivora?

POSLEDNJE VESTI