Otkrivamo tajne Survivora: Kako takmičari uvek imaju istu, čistu garderobu?

Survivor, jedna od najpopularnijih televizijskih emisija preživljavanja, ne samo da pruža ekstremne izazove takmičarima, već takođe postavlja visoke standarde kada je u pitanju izgled učesnika.

Dok su takmičari suočeni s nepredvidivim vremenskim uslovima, teškim fizičkim zadacima i ograničenim resursima, oni se i dalje trude da izgledaju isto kao i na početku emisije. Otkrivamo vam tajnu kako to postižu…

Iza scene ovog popularnog šoua krije se jedna dobro čuvana tajna. Učesnici Survivora ne moraju da brinu o svojoj garderobi tokom takmičenja jer im je obezbeđena dupla garderoba.

Kada takmičari stignu na ostrvo, oni donose svoju garderobu za snimanje, koja je pažljivo odabrana kako bi odražavala njihov lični stil. Međutim, zbog težih uslova na ostrvu, garderoba se brzo troši i oštećuje. Zato se takmičarima dodeljuje identična dupla garderoba koju mogu koristiti tokom snimanja.

Ova garderoba uključuje sve, od majica, šortseva i kupaćih kostima do obuće i dodatne opreme koja je potrebna za takmičenje.

Iako učesnici dobijaju duplu garderobu, moraju se pridržavati stroge politike o odevanju koju propisuje produkcija. Garderoba mora biti praktična i funkcionalna za okruženje u kojem se nalaze, ali istovremeno mora zadovoljiti i estetske standarde kako bi takmičari izgledali privlačno na ekranu.

Dupla garderoba je prilagođena za preživljavanje u divljini. Materijali od kojih su izrađene su lagani, brzo se suše i otporni su na habanje.

Takmičari mogu da peru garderobu ručno ili koriste jednostavne tehnike sušenja kako bi održali sveže i čisto odevanje tokom cele sezone.

Učesnicima su na raspolaganju i određeni resursi za održavanje njihovog izgleda na ostrvu. Oni imaju ograničen pristup osnovnim higijenskim proizvodima. Iako su ove mogućnosti ograničene, takmičari se trude da održe čistoću i brinu o svom izgledu koliko god je to moguće u takvim uslovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI