Search
Close this search box.

Otkrivamo zašto su Marko i Bojan stvarno pobegli iz Survivora: Tražili tajni imunitet?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Takmičaru Survivora ostali su u šoku kada su se pre 2 dana probudili i otkrili da čak troje njih nije noć provelo u kampu.

Panika se odmah uvukla u njihove redove: Marko, Bojan i David pobegli su iz kampa, kako su sami kasnije rekli, u potrazi za hranom.

Hranu nisu pronašli, ali su zbog toga kažnjeni i do kraja učestvovanja neće učestvovati ni u jednoj nagradi koju timovi budu osvajali.

No, koji je pravi razlog što su trojica takmičara pobegli iz Survivora? Kako nezvanično saznajemo, oni su želeli da osvoje tajni imunitet.

Šta je tajni imunitet u Survivoru? To je ključni element takmičenja koji pruža takmičarima mogućnost da se zaštite od eliminacije i stvore zanimljive dinamike igre. U nekim sezonama, sakriven je duboko u šumi ili na nepristupačnim mestima.

Takmičar koji prvi pronađe ili osvoji tajni imunitet može ga zadržati za sebe ili ga podeliti s drugim takmičarima kako bi stvorio savez i ojačao svoju poziciju u igri. Tajni imunitet može biti veoma moćno oružje jer omogućava takmičaru da izbegne eliminaciju, čak i ako je meta većine glasova.

Ovo može dovesti do iznenađujućih obrta i strategijskih manipulacija jer takmičari često skrivaju svoje tajne imunitete od drugih igrača kako bi iznenadili protivnike i promenili tok igre.

Ipak, ni takmičari, ni voditelji, pa ni produkcija nisu želeli da otkriju da li su zaista krenuli u potragu za tajnim imunitetom koji bi im u potpunosti promenio tok igre…

POSLEDNJE VESTI