in

Otkriveni nepoznati detalji iz braka Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića


Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, već 13 godina su u srećnom braku u kojem su dobili dve ćerke Veru i Milu.

Njhov brak važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, a upravo Sloboda je sada otvoreno iznela pojedine detalje koje su do sada bile potpuno nepoznate javnosti.

Glumica je svojevremeno istakla da joj razlika u godinama nikada nije smetala, a sada je otkrila i da se ranije mnogo oslanjala na njega.

„Ranije sam se mnogo oslanjala na Vojina, opterećujući time i sebe i njega, a onda me je pustio da odrastem. Sada već imam godine u kojima bi bilo degutantno da me non-stop opominje, kao da sam mu mlađa sestra“, započela je priču Mićalovićeva, koja će na leto napuniti 40.

„Vojin se danas umeša kad mu tražim pomoć, što meni odgovara. Razlika u godinama nije ogromna, ali kad se pogleda iskustvo, velika je. Dovoljno mi je samo da pomislim koliko sam samo iskusnija od svoje sestre, koja je devet godina mlađa od mene. U ovom periodu, kad se nekoliko puta ‘olupam’ i vidim da nikako ne mogu glavom kroz zid, kažem: ‘Vojine, je l’ stvarno ne može?’, a onda sledi odgovor: ‘Pa, rekao sam ti da ne može’. To je ta priča“, objasnila je.